Kate Hudson si Owen Wilson, din nou impreuna

Publicat pe
Cateva intalniri romantice in Florida, priviri pline de subinteles, mainile care nu se mai desparteau au fost suficiente pentru a lansa speculatiile ca intre Kate Hudson si Owen Wilson exista o noua poveste de dragoste.

„Dau impresia de cuplu', au povestit toti cei care i-au vazut impreuna luand cina intr-un restaurant din Miami in compania producatorului filmului „Marley&Me' in care Owen joaca in prezent.

Kate Hudson, Owen Wilson

Daca Wilson are ceva treaba, fiicei lui Goldie Hawn pare sa-i priasca de minune vacanta din Florida, ea colindand prin magazine atunci cand el trebuie sa filmeze. Serile si le petrec impreuna, luand cina si purtandu-se ca doi indragostiti.

Kate si Owen s-au intalnit pe platourile productiei „You, Me and Dupree'. A urmat o idila tinuta mult timp secreta, care s-a terminat insa vara trecuta. Owen, cel mai mic dintre fratii Wilson, nu a suportat prea bine despartirea, avand chiar o tentativa de suicid.

Citeste, de asemenea:

Owen Wilson – De la ras la plans
Kate Hudson: Divort fara durere

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter