Kate Middleton a dezvăluit care a fost primul ei cadou oferit Reginei Elisabeta a II-a

Publicat pe

Intrarea în familia regală a Marii Britanii a fost un moment special pentru Kate Middleon care îşi aminteşte cu emoţie de acea perioadă.

 

kate1

 

În primul său interviu televizionat acordat cu ocazia anuiversării de 90 de ani a Reginei Elisabeta a II-a, Kate a povestit ce s-a întâmplat când a fost invitată prima oară la Sandringham pentru a petrece Crăciunul cu membrii familiei regale.

 

Ducesa de Cambridge s-a văzut pusă într-o situaţie extrem de delicată pentru că trebuia să-i ofere un cadou Reginei.

 

Soţia Prinţului William a reuşit să găsească cadoul perfect pentru Regină, alegând să gătească o reţetă pe care o ştia din copilărie, pentru că o pregătea chiar bunica lui Kate.

 

A fost vorba despre o reţetă de chutney, un sos dulce-acrişor din bucătăria indiană, iar cadoul a fost extrem de apreciat, fiind pus pe masa de Crăciun. „Am fost foarte îngrijorată, dar am observat că a doua zi era pe masă, prin urmare a ieșit bine. A fost un gest simplu, dar foarte apreciat'.

 

Ducesa de Cambridge a petrecut primul sau Craciun in familia regala a Marii Britanii in 2011, dupa ce ea s-a casatorit cu Printul William in luna aprilie a aceluiasi an.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter