Kate Middleton a interzis vânzarea unor copii ale inelului său de logodnă

Publicat pe

Prinţul William i-a oferit lui Kate un inel de logodnă din safire şi diamante care i-a aparţinut iniţial mamei lui, Prinţesa Diana.

 

Admirat de toată lumea, aceasta a devenit obiectul dorinţei multor femei care ar fi vrut să achiziţioneze un model asemănător.

 

Ducesa de Cambridge nu a fost însă de acord cu vânzarea acestor replici şi le-ar fi retras de pe piaţă, motivând că inelul în valoare de 1,3 milioane de euro are o semnificaţie aparte pentru ea şi pentru Prinţul William.

 

Modelele create după inelul de logodnă ar fi trebuit să se vândă online, dar şi la magazinul de cadouri Historic Royal Palaces, de la Kensington Palace.

 

Un apropiat al familiei regale a mărturisit că după parerea sa familia regală britanică nu vede cu ochi buni vânzarea unor copii ieftine ale inelului purtat cândva de Prinţesa Inimilor. „Nu o putem condamna pe Kate pentru faptul că nu îşi doreşte o copie a inelului pe care ea îl poartă zilnic'.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton a interzis vânzarea unor copii ale inelului său de logodnăKate Middleton a interzis vânzarea unor copii ale inelului său de logodnă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter