Kate Middleton – Cu rochia în vânt în India. A amintit de Prinţesa Diana

Publicat pe

Prinţul William şi Kate Middleton îşi continuă turneul din India, cuplul regal ajungând în New Delhi.

 

Ducesa de Cambridge a reuşit fără nicio problemă să se facă extrem de plăcută, toată lumea fiind subjugată de farmecul său, dar şi de ţinutele pe care le poartă cu atât de multă eleganţă.

 

Kate a purtat deja o rochie Alexander McQueen la începutul turneului, a jucat cricket şi fotbal într-o rochie Anita Dongre şi s-a întâlnit cu starurile de la Bollywood îmbrăcată într-o creaţie glam Jenny Packham.

 

Ajunsă la New Delhi, Kate a ales o rochie bej Emilia Wickstead al cărei preţ este de aproximativ 1500 de lire. Ea şi-a completat ţinuta cu o pereche de pantofi Rupert Sanderson şi un clutch Mulberry.

 

Cuplul regal a depus o coroană de flori la principalul monument dedicat celor 70.000 de soldaţi indieni care au luptat de partea Regatului Unit în timpul Primului Război Mondial.

 

Vântul care sufla cu putere i-a pus ceva probleme lui Kate, care a dat dovadă de bune reflexe pentru a-şi ţine rochia sub control. Momentul a amintit de un altul similar al cărei protagonistă a fost prinţesa Diana în timpul unei vizite la Cairo.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton – Cu rochia în vânt în India. A amintit de Prinţesa DianaKate Middleton – Cu rochia în vânt în India. A amintit de Prinţesa Diana
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter