Kate Middleton este extrem de speriată când William merge pe motocicletă

Publicat pe

Prinţul William are o adevărată pasiune pentru motociclete, dar Kate nu vede cu ochi buni această pasiune a soţului ei şi speră ca micul Prinţ George să nu îşi moştenească tatăl în această privinţă.

 

Ducesa de Cambridge şi-a dezvăluit aceste temeri în timpul unei vizite la Dundee unde şi-a făcut apariţia purtând un palton albastru semnat de Christopher Kane.

 

„Mă îngrozeşte când iese pe motor. Sunt speriată. Sper să îl pot ţine pe George departe de motociclete', a spus Kate.

 

George nu are decât 2 ani acum, dar va fi aproape imposibil pentru Kate să îl ţină departe de motociclete, mai ales ca William a primit deja la un eveniment desfăşurat în 2013 o motocicletă pentru copii drept cadou pentru George.

 

Printul William este un împătimit al motoarelor, el conducând un model Ducati, de aproximativ 20.000 de lire şi care poate atinge 190 km/h. El a fost surprins conducându-şi motocicleta chiar în ultima noapte de burlac.

 

„Prinţul preferă să folosească motocicleta şi să poarte casca de protecţie pentru a călători fără a fi recunoscut”, scria The Sun.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Kate Middleton este extrem de speriată când William merge pe motocicletăKate Middleton este extrem de speriată când William merge pe motocicletă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter