Kate Middleton îşi doreşte ca Prinţul Harry să se împace cu Chelsy Davy

Publicat pe

În urmă cu 2 zile, Prinţul Harry a împlinit 31 de ani şi este unul dintre cei mai doriţi burlaci ai momentului.

 

Numeroase fete s-au învârtit şi se învârt în jurul lui, fără ca vreuna să aibă câştig de cauză deocamdată. Dintre toate iubitele, Chelsy Davy, fosta lui iubită, pare să aiba şanse mari să reia relaţia cu Harry, mai ales că se bucură şi de susţinerea Ducesei de Cambridge.

 

În timp ce unele ziare britanice scriu despre iubirea lui Harry pentru actriţa Jenna Coleman, altele susţin că Prinţul este pe punctul de se împăca cu Chelsy, împreună cu care a fost o lungă perioadă de timp, din 2004 până în 2011.

 

Chelsy a fost invitată la nunta lui William şi Kate din 2011, pentru ca la scurt timp să se despartă de Harry, care nu pare să o fi uitat.

 

Aceştia ar fi reluat acum legătura, între ei existând sentimente puternice, însă Chelsy nu-şi doreşte o relaţie mediatizată, de care ar avea parte dacă s-ar reîmpăca cu Harry.

 

Cât despre Kate, aceasta visează ca Harry şi Chelsy să formeze din nou un cuplu, şi nu concepe ca cumnatul ei să se împace cumva cu Cressida Bonas, a cărei soră vitregă este Isabella Calthorpe, fosta ei rivală. Prinţul William a părăsit-o pe Kate în urmă cu mulţi ani pentru Isabella, pe care chiar ar fi cerut-o în căsătorie. Blonda l-a refuzat atunci pe prinţ, nedorindu-şi să intre în familia regala britanică, iar William s-a întors la Kate.

 

Rămâne de văzut dacă dorinţa lui Kate se va împlini, mai ales că Chelsy nu pare să fie chiar pe placul Reginei Elisabeta a II-a a cărei părere chiar contează.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton îşi doreşte ca Prinţul Harry să se împace cu Chelsy DavyKate Middleton îşi doreşte ca Prinţul Harry să se împace cu Chelsy Davy

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter