Kate Middleton, poveste de dragoste la prima vedere cu... Herbie

Publicat pe

După câte se pare, dragostea lui Kate Middleton, pentru copii e depășită doar de cea pentru animale… Iar asta o dovedesc cele mai recente poze ale Ducesei de Cambridge, alături de cea mai nouă cucerire a ei – cățelul Herbie, mascota unei școli pe care a vizitat-o.

Herbie, cățelul care s-a îndrăgostit la prima vedere de Kate Middleton.

La începutul acestei săptămâni, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a vizitat școala primară Lavendery, din Londra, în săptămâna dedicată Sănătății mintale a copiilor. Primul care s-a lipit de ducesă a fost Herbie, o corcitură de cocker spaniel cu pudel, mascota școlii, care nu s-a sinchisit de faptul că avea în față o persoană cu sânge albastru. Simpaticul cățel s-a gudurat imediat pe la picioarele lui Kate, a adulmecat-o și a lins-o, în timp ce ducesa s-a lăsat pe vine, cei doi îmbrățișându-se reciproc.

Mascota elevilor de la școala primară Lavendery s-a îndrăgostit de Kate Middleton din prima clipă!

Mascota elevilor de la școala primară Lavendery s-a îndrăgostit de Kate Middleton din prima clipă!

Ducesa de Cambridge e o mare iubitoare de animale

De altfel, nu este un secret că Ducesa de Cambridge iubește foarte mult animalele. Ea și Prințul William sunt mândrii părinți ai lui Lupo, un simpatic cocker spaniel. Lupo este în familia lor  cam de când s-a născut Prințul George și a apărut chiar în portretul oficial al viitorului rege. Kate Middleton, de altfel, are o relație foarte specială cu Lupo, pe care l-a primit în perioada în care soțul ei era în Insulele Falkland. Prințul William s-a gândit atunci că micul patruped îi va ține de urât soției sale, și nu s-a înșelat.

Parada de St. Patrick’s Day – Kate Middleton și-a făcut repede un prieten… blănos.

Simpaticul cocker spaniel Lupo nu este însă singurul animăluț de companie al familiei. Cei trei copii ai Ducilor de Cambridge  – Prințul George (5 ani), Prințesa Charlotte (3 ani) și Prințul Louis (10 luni) au un hamster pe nume Marvin. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de către Kate în 2016, când s-a întâlnit cu copiii pe terenul de joacă de la Magic Garden. Unul dintre copiii prezenți la eveniment a povestit că Ducesa „a spus că au un hamster și că Prințesei Charlotte îi place foarte mult, fiindcă îi gâdilă fața cu mustățile”.

 

Foto: Hepta, Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter