Kate Middleton s-a despărțit de Prințul William înainte de nuntă! Cele mai mari temeri i s-au adeverit...

Publicat pe

Kate Middleton și Prințul William sunt, probabil, cel mai iubit cuplu regal la ora actuală, însă relația lor nu a fost roz chiar de la început… Pe timpul logodnei, Ducesa de Cambridge a renunțat la Prince Charming al ei dintr-un motiv justificat!

Kate Middleton este acum preferata britanicilor – chiar dacă Meghan Markle, cumnata ei, vine tare din spate -, iar căsnicia ei cu Prințul William este considerată ideală. Lucrurile între ei nu au mers mereu așa, cei doi despărțindu-se pentru o scurtă perioadă de timp după ce se logodiseră.

Dragoste la prima vedere

Kate a visat la William încă din copilărie. Tânăra din Chapel Row, un sat de lângă Newbury, avea în cameră un poster cu Prințul și visa la ziua în care se vor cunoaște. La vremea aceea, colegii ei o ironizau, poreclind-o Pricess-in-Waiting (Prințesa în așteptare), dar iată că fetița delicată, cu zâmbet luminos, gropițe în obraji și ochi de căprioară și-a împlinit destinul. Cei doi s-au cunoscut în facultate (conform unor biografi, ei s-ar fi întâlnit pentru prima oară pe timpul liceului, iar faptul că au urmat aceeași instituție de învățământ superior nu ar fi întâmplător, Kate „ajutând puțin soarta), William fiind vrăjit din prima clipă de frumoasa lui colegă, în vârstă de 19 ani.

În martie 2002, în cadrul unui fashion show cu scop caritabil ce avea loc la Universitatea St. Andrews, Prințul William a văzut-o pentru prima dată cu alți ochi pe fata timidă și cu alură sportivă, care în seara aceea însă purta o rochie mulată și foarte transparentă. Primele lui cuvinte au fost: „Shes hot!” (E sexy!), și acela a fost începutul.

O relație cu dus și întors

Nu le-a fost ușor să-și țină relația departe de ochii curioșilor, dat fiind că Prințul era permanent urmărit de paparazzi, așa că, în 2004, au apărut și primele fotografii cu ei împreună, în vacanță la schi. În 2005, au terminat amândoi universitatea, Kate s-a angajat la Jigsaw, un retailer de haine, iar William și-a început cariera militară la Sandhurst, relația lor devenind una la distanță. Cei doi îndrăgostiți erau surprinși, din când în când, în cluburile londoneze, dar, încet-încet, relația lor s-a erodat… Atât faptul că începuseră să se vadă tot mai rar, cât și atenția excesivă pe care le-o acorda presa au dus la despărțirea lor, în 2007.

Să te măriți cu un membru al familiei regale e o condamnare pe viață!

Confrom corespondentului regal Judy Wade, unul dintre motivele pentru care Kate s-a despărțit de William a fost faptul că a realizat că, măritându-se cu viitorul monarh al Marii Britanii, va avea o povară greu de dus. „E o condamnare pe viață să te măriți cu un membru al familiei regale”, a spus aceasta. Într-adevăr, nu e ușor să fii în vizorul publicului non-stop și viața ta să nu-ți aparțină decât în mică măsură…

Ulterior, atât Kate, cât și William au vorbit despre această despărțire, recunoscând amândoi că le-a prins bine decizia. „Eram amândoi foarte tineri, era pe vremea universității, amândoi încercam să ne descoperim și eram firi diferite spunea William”. Cât despre Kate, ea a admis că „atunci nu am fost prea fericită, dar despărțirea asta m-a făcut mai puternică”. Și, într-adevăr, după ce a cântărit plusurile și minusurile relației cu William, Kate a pus piciorul în prag!

William a primit un ultimatum de la Kate!

Deși aceea nu a fost prima lor separare – se spune că, pe parcursul celor opt ani de relație, William a mai cunoscut și alte femei când el și Kate erau certați –, risca să fie definitivă. Perioada în care au stat departe unul de altul le-a prins bine, deoarece William și-a dat seama că nu o poate pierde pe Kate. S-au împăcat din nou, însă de data aceasta iubita lui i-a dat un ultimatum: „Ori ne căsătorim, ori ne despărțim! A funcționat!

În octombrie 2010, în timpul unei vacanțe în Kenya, William îi punea lui Kate pe deget un inel cu safir și diamante, ce-i aparținuse mamei lui, Prințesa Diana, cerând-o de soție. Acum, Ducii de Cambridge au împlinit 8 ani de căsnicie și au trei copii.

Foto: Hepta, Northfoto

Kate Middleton s-a despărțit de Prințul William înainte de nuntă! Cele mai mari temeri i s-au adeverit...Kate Middleton s-a despărțit de Prințul William înainte de nuntă! Cele mai mari temeri i s-au adeverit...

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter