Kate Middleton şi Prinţul William – Cu gândul la victimele de la Paris

Publicat pe

Kate Middleton şi Prinţul William sunt alături de poporul francez după atentatele teroriste de la Paris din seara de vineri, 13 noiembrie.

 

Cuplul princiar a mers la ambasada Franţei de la Londra şi a semnat în cartea de condoleanţe deschisă cu această tristă ocazie.

 

„Pentru toţi cei care au murit sau au fost răniţi în timpul dramaticelor atentate de la Paris şi pentru toţi francezii', au scris cei doi care si-au exprimat „cele mai sincere condoleanţe', în timp ce mesajul a fost semnat simplu: William şi Catherine.

 

Printul William a fost prezent şi pe stadionul Wembley, la meciul de fotbal dintre Anglia şi Franţa. Stadionul a fost iluminat în alb, abastru şi roşu, culorile Franţei, iar pe ecrane a apărut textul imnului naţional al Franţei, „La Marseillaise', spectatorii putând cânta astfel alături de fotbaliştii francezi.

 

Foto: Northfoto

 

Kate Middleton şi Prinţul William – Cu gândul la victimele de la ParisKate Middleton şi Prinţul William – Cu gândul la victimele de la Paris

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter