Kate Middleton a strălucit la Buckingham Palace

Publicat pe

Ducesa de Cambridge și prințul William s-au alăturat Reginei Elisabeta a II-a la recepția ce a avut loc la Buckingham Palace, pentru a celebra cultura indiană dar și legătura strânsă dintre monarhia britanică și poporul indian. Kate a strălucit ca de fiecare dată prin minunata ținută. 

Kate și William au fost gazdele unei recepții zilele trecute alături de Regina Elisabeta la  Buckingham Palace.  Afișând zâmbetele calde cu care ne-au obișnuit William și Kate au întreținut toți invitații recepției.

 

 

Desigur cea care a atras toate privirile celor din jur a fost Ducesa de Cambridge. Kate a strălucit și la propriu și la figurat, în rochia semnată de un designer indian, ale cărui creații le-a purtat și în cadrul vacanței din Mumbai, de acum câteva luni.

Îmbrăcată într-o rochie roz semnată Edrem accesorizată cu o pereche de pantofi Oscar de la Renta, Kate Middleton a strălucit și a atras admirația tuturor celor prezenți. Din mătase și cu influențe metalice, rochia midi i-a venit de minune ducesei.

 

Mai mult decât atât, pantofii stiletto argintii au fost asortați perfect alături de o pereche de cercei cu perlă.

 

 

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter