Kate Middleton a strălucit la Buckingham Palace

Publicat pe

Ducesa de Cambridge și prințul William s-au alăturat Reginei Elisabeta a II-a la recepția ce a avut loc la Buckingham Palace, pentru a celebra cultura indiană dar și legătura strânsă dintre monarhia britanică și poporul indian. Kate a strălucit ca de fiecare dată prin minunata ținută. 

Kate Middleton a strălucit la Buckingham PalaceKate Middleton a strălucit la Buckingham Palace

Kate și William au fost gazdele unei recepții zilele trecute alături de Regina Elisabeta la  Buckingham Palace.  Afișând zâmbetele calde cu care ne-au obișnuit William și Kate au întreținut toți invitații recepției.

 

 

Desigur cea care a atras toate privirile celor din jur a fost Ducesa de Cambridge. Kate a strălucit și la propriu și la figurat, în rochia semnată de un designer indian, ale cărui creații le-a purtat și în cadrul vacanței din Mumbai, de acum câteva luni.

Îmbrăcată într-o rochie roz semnată Edrem accesorizată cu o pereche de pantofi Oscar de la Renta, Kate Middleton a strălucit și a atras admirația tuturor celor prezenți. Din mătase și cu influențe metalice, rochia midi i-a venit de minune ducesei.

 

Mai mult decât atât, pantofii stiletto argintii au fost asortați perfect alături de o pereche de cercei cu perlă.

 

 

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter