Kate Middleton va fi journalist online timp de o zi

Publicat pe

Implicată în numeroase cauze nobile, la fel ca toţi reprezentanţii monarhiei britanice, Kate Middleton are o nouă provocare pentru începutul acestui an, ea urmând să fie journalist online pentru o zi.

 

kate1

 

Mama a doi copii, Ducesa de Cambridge va coordona apariţia unor articole online pe site-ul Huffington Post, urmând să facă cunoscută problema afecţiunilor mentale ale copiilor.

 

„Ducesa de Cambridge a facut din problema sanatatii mentale a copiilor un element cheie in activitatea sa din ultimii ani si este incantata ca Huffington Post o ajuta sa sublinieze importanta acestei probleme”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

 

În ultima perioadă, Kate a putut fi văzută implicându-se tot mai mult în problema sănatăţii mentale a copiilor, iar în ziua încare ea va lucra la Huffington Post pe site-ul publicaţiei vor fi postate mai multe articole despre această problemă de maxim interes pentru sotia Printului William.

 

Ducesa şi-a luat rolul în serios si a cerut „opiniile unui anumit număr de experţi din domeniul sănătăţii mentale, precum şi unor tineri, părinţi şi profesori”.

 

„Suntem încântaţi că Ducesa de Cambridge se alătură echipei HuffPost UK pentru o zi ca redactor-şef invitat”, a declarat redactorul şef al site-ului, Stephen Hull.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter