Kate Moss este în război cu fostul ei soţ

Publicat pe

După 4 ani de căsnicie, Kate Moss şi Jamie Hince s-au despărţit vara trecută, însă finalul poveştii este departe de a se fi încheiat.

 

jamie hince&kate moss

 

Top modelul încearcă acum să-şi împiedice fostul soţ să publice o carte care ar conţine numeroase fotografii cu ea făcute de cântăreţul trupei The Kills' în timpul mariajului lor.

 

Jamie are, se pare, mii de fotografii cu Kate, acesta fiind un adevărat hobby pentru el. Artistul a acoperit extrem de bine perioada în care au fost împreună, având filme, fotografii digitale şi printate, dar şi un jurnal în care şi-a notat ceea ce au făcut împreună.

 

În timp ce el vrea să publice tot, ea nu îşi doreşte altceva decât ca toate aceste fotografii să rămână secrete, mai ales că surprind o Kate căreia îi place să trăiască.

 

Kate Moss încearcă să-l împiedice prin orice mijloace sa publice cartea, mai ales că a trăit deja o experienţă umilitoare în acest sens. În 2014, rocker-ul a trimis o invitaţie la un eveniment pentru care a folosit o fotografie topless cu Kate Moss.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter