Kate Moss si Naomi Campbell urca pe podium la inchiderea Jocurilor Olimpice

Publicat pe

Londra este in sarbatoare. Anul acesta Jocurile Olimpice se vor desfasura in capitala Marii Britanii, iar acest lucru este un nou motiv de mandrie pentru poporul britanic. De aceea, organizatorii folosesc acest prilej pentru a se mandri inca o data cu frumusetile care au cucerit intreaga lume. Top modelele britanice Naomi Campbell, Kate Moss si Lily Cole vor defila pe un podium de moda special amenajat, in cadrul ceremoniei oficiale de inchidere a Jocurilor Olimpice.

 Kate Moss, Jocurile Olimpice

Cele trei supermodele, alaturi de fiica rockerului Mick Jagger, Georgia May, si de fotomodelul Stella Tennant, vor defila pe un podium special amenajat in cadrul ceremoniei de inchidere, ce va avea loc pe 12 august, in Olympic Park din Londra, scrie contactmusic.com.

De asemenea, exista zvonuri conform carora actorul de comedie Russell Brand va participa si el la aceasta ceremonie, unde va interpreta un cover dupa piesa „Pretty Vacant” a trupei Sex Pistols si un cover dupa piesa „I Am The Walrus” a trupei The Beatles.

Trupa „The Who” va inchide show-ul, iar pe scena evenimentului vor urca alti artisti cunoscuti, precum Jesse J., Madness, The Pet Shop Boys, Annie Lennox si Take That.

Naomi Campbell, Jocurile Olimpice

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter