Kate şi William îşi doresc o copilărie normală pentru Prinţul George

Publicat pe

În vârstă de 2 ani şi jumătate, Prinţul George, a început din această lună creşa, iar părinţii lui vor ca acesta să fie, atât cât se poate, la fel ca toţi ceilalţi copii de vârsta lui.

 

 

George, al 3-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmează cursurile Westacre Montessori School, iar Kate şi William vor ca fiul lor să se integreze cât se poate de bine.

 

Astfel, ei îşi doresc să-i invite acasă, la reşedinţa lor de la Anmer Hall pe colegii de grădiniţă ai fiului lor. „Refuză ca George să se simtă diferit sau izolat de alţi copii şi îi vor invita pe colegii lui de creşă la ei. Kate şi William sunt foarte sociabili şi vor să participe la tot ceea ce înseamnă viaţa lui de şcolar. Ceea ce implică şi întâlnirile cu noii lui prieteni. Vor fi câteva controale de securitate pentru părinţi şi câteva zone care nu vor fi accesibile la Anmer Hall, dar vor fi multe alte locuri în care George şi prietenii lui se vor putea juca', a declarat o sursă potrivit revistei Bella.

 

Educaţia Montessori se axează pe încurajarea independenţei, pe autonomie şi socializare. Copiii sunt încurajaţi să practice diverse activităţi, iar profesorul este doar un ghid.

 

„O dată cu vârsta, George va trebui să facă faţă unor provocări, iar aceasta este un start bun care îi va da independenţă şi libertate. Are nevoie de atâta libertate cât este posibilă, atât de mult timp cât este posibil. Această metodă de educaţie le aduce copiilor o părere puternică despre ceea ce le palce şi ce nu, ceea ce îi va da încrederea de care va avea nevoie când va deveni rege'.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter