Kate Winslet e in al 9-lea cer dupa Globurile de Aur - VIDEO

Publicat pe

Kate WinsletDupa ce a castigat 2 trofee la Globurile de Aur, Kate Winslet este in al noualea cer.

La 33 de ani, actrita a inregistrat cel mai mare triumf din cariera sa, primind doua premii la Globurile de Aur, pentru prestatiile din „The Revolutionary Road' si „The Reader'.

Kate a fost si ea luata prin surprindere de aceasta onoare, explicand in cadrul emisiunii britanice GMTV: „A fost incredibil. Am fost socata pentru ca nu credeam ca voi lua doua premii' si a marturisit ca a crezut chiar ca actrita care a anuntat castigatorul, Cameron Diaz, a gresit.

Winslet nu a ascuns faptul ca se simte in al noualea cer pentru ca cele doua pelicule ii sunt foarte dragi. „The Reader' urmareste povestea unei aventuri dintre un adolescent si o femeie mai in varsta, in timp ce in „The Revolutionary Road', Kate Winslet a avut ocazia sa se reintalneasca pe platourile de filmare cu Leonardo DiCaprio.

Actrita a declarat ca nu vrea sa-si expuna cei doi copii, Mia si Joe, unei mediatizari excesive, asa cum se intampla in cazul copiilor cuplului Brangelina. „Este precum o soap opera, iar publicul isi doreste sa stie ce se intampla mai departe. Eu nu am ales aceasta meserie pentru celebritate.'

Pana la ceremonia Oscarurilor, Kate Winslet se pregateste pentru Premiile Bafta, ea redactandu-si deja discursul pentru a nu mai fi luata prin surprindere ca la Globurile de Aur.

Foto: www.hepta.ro
 

 

 

 

The Revolutionary Road – Trailer

 

The Reader – Trailer

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter