Kate Winslet si Sam Mendes - Planuri de impacare

Publicat pe

Despartiti de la inceputul anului, la putin timp dupa gala Oscarurilor, Kate Winslet si Sam Mendes ar putea sa-si petreaca in aceasta vara vacanta impreuna, la casa lor din Gloucesterhire, Anglia.
 

Sam Mendes, Kate Winslet„Sam nu este implicat in niciun proiect in aceasta vara si va ramane acasa impreuna cu copii. Va incerca sa gaseasca o cale pentru a reaprinde scanteia intre el si Kate. Inainte, a avut forta sa se desparta de fostele iubite, insa acum, pentru ca sunt si copii la mijloc, vrea sa incerce sa se impace cu Kate.' marturiseste un prieten al regizorului.

Winslet, in varsta de 34 de ani, si Sam, cu 10 ani mai in varsta s-au casatorit in 2003. Impreuna au un fiu, Joe, de 6 ani, in timp ce Kate mai are o fiica, Mia, de 9 ani, din casatoria cu Jim Threapleton. In martie 2010, un reprezentant al unei firme de avocatura declara ca cei doi vor divorta.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter