Katie Holmes vrea intr-un musical

Publicat pe

Katie Holmes vrea intr-un musical

Katie Holmes vrea intr-un musical

Katie Holmes

Katie Holmes ar face orice pentru a primi un rol in comedia muzicala „Nine'. Actrita a facut si un prim pas in aceasta directie, mergand la casting.

Katie nu este singura vedeta de pe afisul filmului lui Rob Marshall („Chicago' – 2002, „Memoirs of a Geisha' – 2005). Dimpotriva. Demi Moore a primit, de asemenea un rol. La fel si Rene Zellweger si Catherine Zeta-Jones care si-au dat masura talentului, atat de cantarete, cat si de dansatoare in musicalul „Chicago'.

Katie nu este insa o cantareata stralucita, lucru dovedit cand a trebuit sa cante intr-unul dintre episoadele din „Dawson'. Sa fi facut intre timp progrese atat de mari, incat sa spere la un rol intr-un musical?

Regizorul filmului a declarat ca „Nine' va trebui creat tinand cont de talentul si de calitatile fiecarui actor. Prin urmare, castingul ar putea tine foarte mult, pana cand distributia va fi cea potrivita.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.famousbabes.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter