Katy Perry, în mijlocul unei tragedii. O călugăriță de 89 de ani, cu care artista se afla în litigiu, a murit la tribunal

Publicat pe

Final neașteptat și tragic pentru procesul în care Katy Perry se afla de mai bine de trei ani. Călugărița în vârstă de 89 de ani, cu care aceasta era în litigiu și care încerca să o împiedice să cumpere o proprietate mănăstirească din Los Angeles, a murit în timpul procesului.

Sora Catherine Rose Holzman, una dintre călugărițele aflate în centrul acestui proces, a murit, vineri, la tribunal, chiar în timp ce era audiată, scrie Daily Mail.

Sora Catherine, de 89 de ani, și alte două surori au încercat să vândă mănăstirea Los Feliz unei proprietare de restaurant pe nume Dana Hollister, pentru numai 44.000 de dolari. Asta ca alternativă a vânzării proprietății către celebra cântăreață. Katy Perry a încercat, în 2014, să cumpere mănăstirea de la Arhidiegeza din Los Angeles, contra sumei de aproape 15 milioane de dolari.

Katy Perry, implicată într-un proces în care o călugăriță a murit. Totul pentru o proprietate

Perry și Arhidiegeza au chemat în instanță măicuțele pentru amestecul lor în această vânzare și pentru faptul că împiedică tranzacția avantajoasă. În decembrie, instanța a dat câștig de cauză reclamantei și a stabilit daune de 15 milioane de dolari.

Vineri, în timpul audierilor ce au urmat deciziei judecătorului, sora Holzman s-a prăbușit și a murit.

Cu câteva ore înainte, ea i-a transmis un nou mesaj lui Katy Perry, prin care îi spunea să se retragă din proces. 'Și, lui Katy Perry: te rog, oprește-te. Nu face nimănui niciun bine. ci doar rănește foarte mulți oameni', spunea aceata la Fox 11LA.

Sora Holzman și sora Rita Callanan au susținut mereu că dețin documente de la Vatican care atestă că ele sunt proprietarele de drept ale ansamblului de clădiri construit în 1927 și în care locuiesc din 1978. De asemenea, surorile sunt de părere că Arhidiegeza nu ar trebui să se amestece deloc în acest caz.

Anul trecut, un judecător a anulat vânzarea către Hollister, motivând că Arhidiegeza este cea îndreptățită să vândă proprietatea, nu măicuțele.

În decembrie, un juriu din LA a stabilit daune de 10 milioane de dolari care ar fi trebuit plătite lui Perry și Arhidiegezei. Suma s-a adăugat celor cinci milioane de dolari daune compensatorii care fuseseră stabilite pe 17 decembrie și care trebuiau împărțite între cele două părți.

FOTO: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter