Katy Perry: Schimbare radicală de look

Publicat pe

Se spune că atunci când femeia își schimbă tunsoarea, schimbări radicale se petrec în viața ei. Se pare că acesta este și cazul lui Katy Perry care după despărțirea de Orlando Bloom și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look.

 

 

 

 

În urmă cu câteva zile, presa a primit vestea despărțirii unui cuplu de la Hollywood. Relația dintre Orlando Bloom și Katy Perry se pare că a ajuns la final. Deși cântăreața a dorit să publice o postare pe Twitter prin care preciza că între ei a rămas o frumoasă relație de prietenie, totuși faptele lui Katy arată altceva.

 

 

Cântăreața şi-a surprins fanii postând  un filmuleț pe reţeaua de socializare Instagram în care îşi prezenta noua tunsoare. Artista a trecut de la un bob mediu la o tunsoare băieţească. Deși fanii au spus că seamănă extrem de bine cu Miley Cyrus pe când aceasta avea același look, Katy a declarat că a fost inspirată de actriţa Michelle Williams.

 

 

I WASNT READY TILL NOW

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter