Katy Perry și Orlando Bloom s-au despărțit

Publicat pe

Katy Perry și actorul Orlando Bloom au decis să-și spună adio după un an de relație. Vestea a fost dată de reprezentanții acestora deși se pare că cei doi au avut o apariție publică cu câteva zile în urmă la petrecerea Vanity Fair Oscar.

 

 

 

 

Nu se știe încă dacă este vorba de o despărțire definitivă, întrucât reprezentanții celor doi au vorbit de o pauză. Vestea a surprins pe toată lumea mai ales pentru că cei doi au fost surprinși împreună acum câteva zile cei doi s-au afișat la petrecerea ce a urmat după gala Oscar. Relația părea să meargă bine între cei doi mai ales că au fost văzuți apropiați  cei doi chiar fotografiindu-se împreună, Katy într-o rochie sclipitoare Jean Paul Gaultier, Orlando într-un costum clasic negru.

 

 

 

Mai mult decât atât, Orlando a postat luni o fotografie cu animalul de companie al lui Katy alături de descrierea „O inimă puternică'.

 

 

 

 

 

Un reprezentant al celor doi a confirmat ieri știrea pentru publicația US Weekly: „Înainte ca zvonurile false să înceapă să circule, putem spune că Orlando și Katy au decis respectuos să ia o pauză de la relația lor.'

 

Relația dintre Orlando Bloom și Katy Perry se pare că a început la scurt timp după petrecerea de la Globurile de Aur de anul trecut, când cei doi au fost văzuți împreună, sărutându-se la un concert de-al lui Adele în Los Angeles.

 

Înainte de a fi într-o relație cu Orlando, Katy a mai fost cu John Mayer, relație pe care a încheiat-o în 2015. Orlando la rândul lui a fost și el căsătorit timp de trei ani cu Miranda Kerr și au împreună un fiu în vârstă de 6 ani.

 

O sursă a mai dezvăluit publicației People faptul că „Bloom crede ca Perry este uimitoare în milioane de moduri. I-ar plăcea să aibă o relație lungă și stabilă cu ea nu a mai fost așa îndrăgostit de când s-a despărțit de Miranda Kerr.'

 

Despărțirea ar fi avut loc de comun acord. Actorul în vârstă de 39 de ani a lipsit luna trecută și de la aniversarea lui Katy Perry, care abia împlinise 32 de ani, pentru a participa la filmările Smart Chase: Fire & Earth”, dar s-a revanşat trimițându-i o mulțime de buchete de flori.

 

 

 

 

Cine știe, poate cei doi au luat doar o mică pauză din cauza programului încărcat..

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter