Kevin Federline: ’Nu avem nici o caseta sexi”

Publicat pe

Kevin Federline: Nu avem nici o caseta sexi'

Kevin Federline: Nu avem nici o caseta sexi'

Cateva tabloide au speculat faptul ca Britney Spears s-a simtit teribil de speriata in ultimele saptamani de faptul ca sotul sau, Kevin Federline, ar fi intentionat s-o santajeze facand publica o caseta video care-i infatisa in scene sexi.

Avocatii rapperului si dansatorului, despre care multe admiratoare ale lui Britney sustin pe forum-uri ca ar fi incercat doar sa-i ia banii, au spus ca o astfel de caseta nu exista, iar zvonurile din presa sunt complet neintemeiate.

Potrivit unui articol din US Weekly, cuplul ar fi urmarit imaginile candva alaturi de avocati, atunci cand o persoana din anturajul lor i-a amenintat ca va face publica inregistrarea. Acum, Kevin sustine sus si tare ca nu detine asemenea imagini si nu este interesat decat de custodia copiilor si de un partaj corect'. Britney si Kevin se lupta in continuare pentru copiii lor, Sean Preston and Jayden James.

Anca Macoviciuc.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter