Kim Kardashian a angajat un specialist foto pentru rețelele sociale

Publicat pe

Starleta Kim Kardashian nu ține doar la calitatea pictorialelor în care apare, ci – mai nou – vrea să îi fie prelucrate și imaginile pe care le postează pe rețelele sociale. Cum Kim nu lasă să treacă nicio zi fără să posteze un selfie, ea și-a angajat un specialist foto pentru Facebook și Instagram.

 

Kim Kardashian
National Enquirer scrie că starleta a vrut un asistent personal, specialist în Photoshop, care să îi subțieze formele voluptoase și să corecteze anumite detalii. Salariul oferit de Kim e unul pe măsură: specialistul foto câștigă 100.000 de dolari pe an.

 

În urmă cu câteva luni, Kanye West, soțul lui Kim, i-a făcut cadou soției sale și un make-up artist nou, a cărui unică misiune este aceea de a se ocupa de aspectul sânilor vedetei. Kanye vrea să transforme sânii lui Kim într-un capital la fel de valoros precum posteriorul pentru care e renumită în toată lumea. El crede că soția sa are un corp fenomenal și că fiecare parte din el trebuie celebrată', a declarat un apropiat al celor doi pentru The Sun.

 

Kim Kardashian, protagonista show-ului „Keep Up with the Kardashians”, e vedeta de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană. Câștigurile ei financiare au depășit 6 milioane de dolari anul trecut. Kardashian și rapper-ul Kanye West au o relație din 2012, s-au căsătorit anul trecut în Florența și au împreună o fetiță.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter