Kim Kardashian a prezentat-o pe mama surogat a lui Chicago. E mulatră

Publicat pe

Kim Kardashian a prezentat-o pe mama surogat a lui Chicago. Vedeta şi Kanye West au devenit la începutul acestui an părinţi pentru a treia oară. Au apelat la o mamă surogat deoarece Kim nu mai putea duce o sacină la bun sfârşit din cauza unor probleme de sănătate. Acum au arătat-o tuturor pe femeia care le-a purtat copilul în pântece. 

În episodul recent „Keeping Up with Kardashians” o mulţime de secrete au fost scoase la iveală. Khloe Kardashian a dezvăluit sexul copilului său (este fată), iar Kim a prezentat-o pe mama surogat a lui Chicago, cea de a doua fetiţă a sa şi a lui Kanye West.

Femeia se numeşte Lorena şi în acest episod face cunoştinţă cu mama lui Kim şi cu surorile ei pentru prima dată. Faţa ei o ţine ascunsă, se pare că au vrut să îi protejeze identitatea. Cu toate acestea, burta mamei surogat s-a observat perfect, căci purta o bluză foarte mulată.

La momentul întâlnirii, Kylie, Khloe şi Lorena erau însărcinate.

„Îmi place să fiu însărcinată. Ştiu că sună ciudat să zic asta.”, a spus Lorena fetelor din clanul Kardashian în acest episod.

Kim Kardashian, declaraţii despre mama surogat

Kim Kardashian a reacţionat ulterior într-o scurtă secvenţă despre declaraţiile făcute de mama surogat la care a apelat. „Mama surogat e aşa o persoană cumsecade. Familia mea o iubeşte deja şi eu sunt aşa de mulţumită.”, a spus Kim despre întâlnirea lor.

Lorena a născut-o pe micuţa Chicago pe 15 ianuarie 2018. Kim şi Kanye au fost prezenţi în sala de naşteri, vedeta fiind prima persoană care a avut un contact cu fetiţa după ce a venit pe lume.

Foto: Instagram, Captură Youtube

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter