Kim Kardashian este însărcinată

Publicat pe

La un an după ce s-a căsătorit cu Kanye West, Kim Kardashian a dezvăluit că aşteaptă al doilea copil. În ciuda problemelor avute în timpul primei sarcini, ea a mărturisit mereu că îşi mai doreşte copii, iar acum visul i s-a împlinit.

 

kim&kanye

 

Vedeta a făcut tot ce a putut pentru a se asigura că are încă un copil, de la proceduri medicale dramatice, la escapade „obositoare' alături de soţul ei, după cum a dezvăluit în show-ul Keeping Up With the Kardashians, difuzat de E!

 

„Încercăm. Încercăm în fiecare zi. Nimeni n-ar putea încerca mai mult decât noi. A devenit obositor. Îmi spune mereu «La al doilea copil nu e la fel de distractiv ca la primul».'

 

Kim a continuat seria mărturisirilor: „facem orice putem pentru a mai avea un copil, aşa că am ajuns în punctul în care nu mă mai stresează atât de mult asta. Şi poate că este momentul în care se va întâmpla, aşa se spune'.

 

Ea a mai recunoscut că nu a renunţat la ideea de a folosi o mamă-surogat pentru al doilea copil: „Cred că dacă ajungem în punctul acesta o vom face, dar încercăm de peste un an şi aş face asta doar dacă am încerca de câţiva ani fără succes', a mai spus Kim, cu altă ocazie.

 

Vedeta a născut-o pe North – sau Nori, cum o alintă familia ei – pe 15 iunie 2013, la Los Angeles, după o sarcină cu probleme, urmărită de întreaga presă. „Iubesc să fiu mamă. Te simţi atât de împlinită! Îmi place la nebunie chiar fiecare moment! De la felul în care fata mea râde cu mine, la toate mărunţişurile vieţii pe care ajungi să le apreciezi!', spunea ea la scurt timp.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter