Kim Kardashian spune că știe cine a fost într-o viață anterioară

Publicat pe

Însărcinată cu al doilea copil, Kim Kardashian a început să fie pasionată de ocultism. Mai mult, vedeta a apelat la un medium, pentru a lua legătura cu tatăl ei decedat.

Kim Kardashian

Kim Kardashian susține că știe ce a fost într-o viață anterioară, pentru că simte asta în sufletul ei. Vedeta a spus că a trăit cu multe sute de ani înainte și a fost prințesă. În plus, cel care i-a fost tată în această viață a fost tatăl ei și în viața anterioară și era, bineînțeles, rege.

 

Vedeta, pasionată de ocultism de când e însărcinată, a început să margă la un medium pentru a vorbi cu tatăl ei decedat. Kim Kardashian a declarat recent că îi pare rău că părintele său nu îi este alături și e convinsă că ar fi fost un bunic extraordinar pentru copiii săi.

 

Restul clanului Kardashian nu privește cu ochi prea buni noua pasiune a lui Kim, dar au căzut cu toții de comun acord să o lase să-și facă de cap cu… misterele lumii de dincolo, deoarece e probabil o fază de femeie gravidă, care îi va trece după ce va naște.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter