Kirk Douglas a ajuns la 99 de ani. Fotografii de ieri şi de azi cu unul dintre cei mai mari actori

Publicat pe

Kirk Douglas a împlinit pe 9 decembrie 99 de ani şi a primit numeroase mesaje de felicitare, tot Hollywood-ul venerându-l pe marele actor, considerat, de asemenea, şi un Don Juan al anilor 50-60.

 

Cele mai speciale urări au venit însă din partea familiei, fiul, Michael, şi nora, Catherine-Zeta Jones, transmiţându-i toată dragostea lor.

 

Michael Douglas a publicat o fotografie în care îşi sărută tatăl pe frunte şi îi spune că îl iubeşte, iar Catherine a ales o fotografie alb-negru, în care îşi sărută socrul pe obraz şi declara ca il iubeste din toată inima.

 

Imposibil de uitat în filmul „Spartacus' al lui Stanley Kubrick, Kirk Douglas a dat viaţă cu o forţă si un talent remarcabile unor personaje puternice, de-a lungul carierei sale de 70 de ani, fiind gladiator, pirat sau militar.

 

În urmă cu un an, la aniversarea de 98 de ani, Kirk a publicat cea de-a 11-a lui carte, „Viaţa ar putea fi în versuri', în care şi-a dezvăluit trăirile mai mult decât în orice alt volum al lui.

 

Foto: Facebook, Instagram, Pinterest

 

Kirk Douglas a ajuns la 99 de ani. Fotografii de ieri şi de azi cu unul dintre cei mai mari actoriKirk Douglas a ajuns la 99 de ani. Fotografii de ieri şi de azi cu unul dintre cei mai mari actori

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter