Kris Jenner a cumpărat cărucioare de mii de euro pentru nepoți!

Publicat pe

Kris Jenner este o bunică super bogată pe care cu toții ne-am dori-o. Mama celebrelor surori Kardashian a scos mii de euro din buzunar pentru a le lua cărucioare nepoților săi.

Vedeta internațională a dat 10 mii de dolari pe 5 cărucioare pentru nepoții săi, anunță presa internațională. Khloe și Kylie sunt însărcinate, iar fetița lui Kim Kardashian tocmai ce a venit pe lume. Se pare că Kris Jenner nu face diferențe între nepoții săi. Vedeta a cumpărat un cărucior alb și două negre.

Khloe Kardashian este însărcinată

'Cel mai mare vis al meu s-a îndeplinit! Vom avea un copil! Am așteptat și m-am tot întrebat, însă Dumnezeu avea un plan. El știa ceea ce face. Pur și simplu am avut încredere în el și am avut răbdare. Uneori încă nu-mi vine să cred că dragostea noastră a prins viață. Tristan, îți mulțumesc pentru că mă iubești în felul acesta! Îți mulțumesc că mă tratezi ca o regină. Mulțumesc pentru că mă faci să mă simt frumoasă tot timpul. Tristan, mai presus de toate, îți mulțumesc că m-ai făcut mămică! Ai făcut ca această experiență să fie mai magică decât mi-aș fi imaginat. Niciodată nu voi uita cât de minunat m-ai făcut să mă simt în tot acest timp. Mulțumesc că mă faci atât de fericită, dragostea mea! Mulțumesc tututor pentru iubire și gândurile pozitive. Știu că am păstrat totul în tăcere, dar am vrut să ne bucurăm în familie. Mulțumesc tuturor pentru înțelegere. Sunt încântată, emoționată, bucuroasă și speriată în același timp! Este un amalgam de sentimente pe care nu le-am simțit vreodată', a fost mesajul transmis de Khloe Kardashian.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter