Kristen Stewart are o nouă iubită. Stella Maxwell e istorie, actrița se vede cu o roșcată!

Publicat pe de Oana Pantazi

Zvonul că Kristen Stewart s-a despărțit de iubita ei, modelul Stella Maxwell, a fost confirmat chiar de actriță, în momentul în care s-a afișat de mână cu altă femeie… Încă o dată Kristen le-a spulberat speranța fanilor ei că se va mai împăca vreodată cu Robert Pattison.

Recent, Kristen Stewart a fost surprinsă de paparazzi pe stradă mergând mână în mână cu o roșcată misterioasă, iar în momentul acela tuturor le-a fost clar că povestea de iubire dintre actriță și iubita ei, modelul Stella Maxwell, a luat sfârșit. Iar asta tocmai când fanii actriței se obișnuiseră cu ideea bisexualității lui Kristen… Lucru deloc ușor, dat fiind că ea și Robert Pattinson au fost unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood, atât în viața reală, cât și pe marele ecran.

Kristen Stewart și Robert Pattinson s-au iubit și în viața reală…

Povestea de dragoste de pe marele ecran pe care au trăit-o vampirul Edward și liceana Bella, deși o ficțiune, a făcut ca cei doi actori ce le-au dat viață personajelor, Kristen Stewart (27), Robert Pattinson (31), să devină cuplul cel mai iubit la Hollywood, franciza „Amurg/Twilight’ intrând rapid în topul celor mai mari încasări la vremea respectivă. La asta a contribuit nu numai chimia specială dintre Robert și Kristen de pe ecran, ci și faptul că cei doi au devenit un cuplu și în viața reală.

… Dar au rămas împreună doar pe marele ecran!

Din păcate însă, în 2013 cei doi protagoniști s-au despărțit, spre dezamăgirea fanilor seriei. În pofida faptului că Kristen și-a înșelat iubitul, iar acesta inițial a iertat-o, în cele din urmă s-a rupt lanțul de iubire și fiecare și-a văzut de viața lui. După ce s-a despărțit de cel pentru care l-a părăsit pe Robert pentru un regizor de la Hollywood, Kristen a avut o revelație… Actrița a descoperit că este bisexuală. A urmat relația cu muziciana de origine franceză Soko și cea cu Annie Clark, iar din listă ar face parte chiar și asistenta personală a actriței, Alicia Cargile. De dragul Stellei Maxwell, Kristen a uitat că își făcuse planuri de viitor cu Annie, dar iată că roata s-a întors și, acum, Stella e istorie…

Acum, Kristen e mai atrasă de sexul slab…

Noua iubită a lui Kristen – care, conform surselor, se numește Sara Dinkin și este stilistă și fashion blogger – a fost văzută alături de actriță în două zile diferite, iar faptul că mergeau ținându-se de mână nu prea mai lasă loc la îndoieli cu privire la natura relației dintre ele. În plus, în ambele situații, cele două erau îmbrăcate aproape identic – o dată în jeanși și cu tricouri albe; a doua oară tot cu jeanși rupți, dar cu jachete tip biker de culoare neagră. Fanii, care au ținut să sublinieze că Sara este mai frumoasă decât Stella, le-au felicitat pe cele două, dar nu puțini au spus că tot cu Robert Pattinson era Kristen mai potrivită…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro