Kylie Minogue - Punct şi de la capăt - FOTO

Publicat pe

La 45 de ani, dintre care 25 de carieră, Kylie Minogue s-a hotărât să îşi schimbe atât viaţa personală, cât şi cea profesională, dovedind că stâpâneşte la perfecţie arta reinventării.

 

Într-un interviu recent, cântăreaţa australiană Kylie Minogue a recunoscut că a acceptat, în sfârşit, faptul că s-ar putea să nu devină mamă niciodată.

 

Kylie a ajuns la această concluzie după un an 2013 extrem de plin, în care a trebuit să treacă peste despărţirea de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, împreună cu care a fost timp de 5 ani.

 

Tot anul trecut, artista din Australia şi-a schimbat echipa managerială şi asistentul personal, a devenit jurat al emisiunii The Voice' din Marea Britanie şi a pregătit alături de Jay-Z şi Pharrell Williams lansarea albumului de studio Kiss Me Once', primul apărut după o pauză de 4 ani.

 

Astfel, noaptea de Revelion a prins-o singură, acasă: Nu mai făcusem niciodată aşa ceva. Am simţit că nu vreau să merg nicăieri.', a mărturisit ea.

 

Kylie Minogue a recunoscut că este atrasă de bărbaţii complecşi, înţelegând prin asta dificili', printre iubiţii săi din trecut aflându-se Michael Hutchence, fostul lider al trupei INXS, dar şi Olivier Martinez, actualul soţ al actriţei Halle Berry.

 

În piesa Into The Blue', primul single de pe albumul Kiss Me Once', Kylie susţine că este în regulă să nu ai nicio relaţie.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fL6FaI-wJxs[/youtube]

Kylie Minogue -  Punct şi de la capăt - FOTOKylie Minogue -  Punct şi de la capăt - FOTO

 

Foto: Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter