Kylie vrea 7 camere de garderoba - Video

Publicat pe
Kylie MinogueEchipa de productie a lui Kylie Minogue a solicitat 7 cabine, bine luminate, fiecare dintre ele cu pereti cu oglinzi, si nu mai putin de 250 de prosoape, toate negre pentru concertul programat pe 17 mai pe Stadionul Cotroceni, anunta organizatorii evenimentului, Emagic Entertainement.

Echipamentele fabulosului turneu KylieEx 2008 au ajuns in Romania cu 20 de tiruri. In Romania a venit si o parte a echipei, in total fiind asteptate 7 autocare cu tehnicieni, dansatori, acrobati, muzicieni si stilisti.

Intreaga desfasurare de forte se va materializa intr-un show exploziv de sunet si lumini, 2 ore de hituri si 7 creatii semnate de Jean Paul Gaultier, 14 dansatori si 4 acrobati.

Dupa ce si-a impresionat fanii din Franta si Germania, Kylie va putea fi urmarita in Romania, iar cei care isi doresc sa o vada live mai pot cumpara bilete doar la pretul de 95 de lei,
in zona gazon B.

Foto: www.emagic.ro

Kylie Minogue – Wow

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter