La 21 de ani, Kylie Jenner este pe locul 5 în topul celor mai bogate celebrități. Vedeta are o avere de aproape un miliard de dolari!

Publicat pe de Oana Pantazi

Pe 18 decembrie, faimoasa revistă Forbes a publicat topul celor mai bogate celebrități. Pe un flatant loc 5 se află Kylie Jenner, cu o avere de 900 de milioane de dolari. La doar 21 de ani!

 

La 21 de ani, Kylie Jenner este aproape miliardară în dolari!

La 21 de ani, Kylie Jenner este aproape miliardară în dolari!

Anul 2018 nu a fost unul deloc rău pentru majoritatea celebrităților. Printre cei care întorc, literalmente, banii cu lopata se numără și faimoasa Kylie Jenner, care, la doar 21 de ani, se apropie de 1 miliard de dolari, cifră pe care cei mai mulți dintre noi abia reușesc să o scrie… Supranumită mogulul makeup-ului, reprezentanta clanului Kardashian-Jenner se află pe a cincea poziție în topul celor mai bogate celebrități, la egalitate cu gigantul hip-hop Jay-Z și, cu siguranță, anul viitor, averea ei va atinge astronomica cifră de un miliard. Asta deoarece atât linia ei de cosmetice, cât și reality show-ul Keeping Up with the Kardashians continuă să aibă succes.

În capul listei celor mai bogate celebrități se află, în 2018, legendarul regizor George Lucas – cu o avere de 5,4 miliarde, Steven Spielberg – 3,7 miliarde, Oprah Winfrey – 2,8 miliarde și jucătorul de baschet Michael Jordan – 1,7 miliarde.

Kylie Cosmetics i-a adus o avere de 630 de milioane de dolari!

Deși Kylie apare pentru prima oară în prestigiosul top Forbes, prezența ei pe listă era de așteptat, deoarece a apărut pe coperta revistei în luna august. Oricât de contestată ar fi în mediul online – se spune despre ea că este o vedetă de carton –, Kylie este totuși de admirat, pentru că este una dintre puținele reprezentante ale unei familii bogate care și-a făcut propria avere singură. În doar doi ani, Kylie Cosmetics a generat mai mult de 630 de milioane de dolari, aducându-i și un număr impresionant de urmăritori în social media – 168 de milioane! Și dat fiind că este unica proprietară a afacerii, se poate spune că este cea mai de succes tânără din lume.

Kylie a devenit anul acesta mama unei fetițe.

Kylie a devenit anul acesta mama unei fetițe.

Și pentru ca succesul ei să fie desăvârșit, Kylie a punctat anul acesta și pe plan personal – are o relație stabilă cu rapperul Travis Scott, iar în luna februarie a devenit mama unei fetițe adorabile – Stormi, care, după cum declară, a făcut ca 2018 să fie un an extraordinar pentru ea.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter