La 42 de ani, Mihaela Cernea, blonda din trupa Class, arată mai bine decât în tinereţe. Parcă ar fi sora copiiilor săi!

Publicat pe

Pare de necrezut, dar anul acesta se împlinesc 25 de ani de la înfiinţarea trupei Class! Mihaela Cernea, blonda trupei, este neschimbată în tot acest timp. Are 42 de ani acum şi este mămica a doi copii, iar fanii consideră că arată chiar mai bine decât în tinereţe.

La 42 de ani, Mihaela Cernea, blonda din trupa Class, arată mai bine decât în tinereţe. Parcă ar fi sora copiiilor săi!La 42 de ani, Mihaela Cernea, blonda din trupa Class, arată mai bine decât în tinereţe. Parcă ar fi sora copiiilor săi!

De câte ori postează fotografii cu cei doi copii ai săi, Leon (14 ani) şi Leia (11 ani), fanii de pe reţelele de social media îi comentează Mihaelei Cernea că arată, mai degrabă, ca sora copiiilor săi, decât ca o mamă a lor.

Mihaela are 42 de ani şi este căsătorită cu pictorul Costin Craioveanu, iar momentan se ocupă de textele pieselor pe care le cântă fiul lor, fără ca muzica să mai fie o prioritate pentru ea. Mihaela este antrenoare vocală la o şcoală de canto şi ocazional, când se reuneşte cu Vlăduţ şi Florin – doi dintre componenţii trupei Class- cântă la evenimente speciale. În rest, Mihaela petrece mult timp în studio, unde produce  muzică pentru alţi artişti.

Leon, băieţeul Mihaelei este un toboşar talentat, asemeni bunicului său, celebrul Mişu Cernea, iar fosta solistă a trupei Class este extrem de mândră de el şi îl susţine, cu experienţa pe care o are în muzică, să reuşească pe acelaşi drum.

„Leon este foarte talentat. Iubeşte rock-ul, deşi în casa noastră nu se ascultă acest gen de muzică. Fiica mea, în schimb, vrea sa devină pianistă', spunea Mihaela Cernea, în urmă cu câţiva ani.

Mihaela susţine că nu îi lipseşte scena, având în vedere că în 20 de ani de concerte şi-a luat o porţie suficient de mare de scenă. Spune că este foarte fericită în studio şi că poate face liniştită muzică pentru alţii.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter