La 8 luni, Prinţesa Charlotte este cea mai influentă persoană din Marea Britanie

Publicat pe

Nici nu a împlinit 1 an şi Prinţesa Charlotte reuşeşte să devină cea mai influentă persoană din Marea Britanie, detronând-o astfel pe străbunica ei, Regina Elisabeta a II-a.

 

Fetiţa Ducesei de Cambridge şi a Prinţului William se situează pe prima poziţie în topul revistei Tatler, o revistă preferată de aristocraţia britanică.

 

Locul al II-lea îi revine lui Kate Middleton, mama ei, în timp ce pe poziţia a 3-a se află Prinţul William. Prinţul George şi Regina Elisabeta a II-a ocupă poziţiile a 4-a şi a 5-a în acest clasament.

 

De la naşterea ei, în luna mai a anului 2015, Prinţesa Charlotte a suscitat un interes incredibil. Fotografiile cu ea fac înconjurul lumii într-un timp record, iar accesoriile cu chipul ei se vând incredibil de bine.

 

Charlotte se transformă şi într-un adevărat fashion icon, micuţa fiind sursa de inspiraţie a unei colecţii de haine pentru copii creată de curând de brand-ul Seraphine.

 

Foto: Facebook

 

La 8 luni, Prinţesa Charlotte este cea mai influentă persoană din Marea BritanieLa 8 luni, Prinţesa Charlotte este cea mai influentă persoană din Marea Britanie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter