La botezul fratelui ei, Prințesa Charlotte a „băgat spaima” în paparazzi!

Pe 9 iulie, a avut loc botezul celui de-al treilea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton. Cu această ocazie, Prințesa Charlotte a „băgat spaima' în paparazzi, dovedindu-se extrem de protectoare față de mezinul familiei.

La botezul fratelui ei, Prințesa Charlotte a „băgat spaima' în paparazzi!

La botezul fratelui ei, Prințesa Charlotte a „băgat spaima' în paparazzi!

În ultima vreme, mica prințesă de la Buckingham a devenit preferata presei, unica fiica a Ducilor de Cambridge fiind extrem de drăgălașă și de amuzantă. De când Prințesa Charlotte a „băgat spaima' în paparazzi, a ajuns și preferata internauților, aproape toate imaginile cu ea devenind virale. Începând cu momentul în care a condus domnișoarele de onoare, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, cu cel în care a scos limba la fotografi, la același eveniment, și culminând cu cel în care a căzut în balconul regal, în timpul defilării Trooping The Colours, micuța Charlotte a devenit aproape mai vânată de către fotografi decât mama și celebra ei mătușă.

Prințesa Charlotte a scos limba la cei care o fotografiau.

Prințesa Charlotte a scos limba la cei care o fotografiau.

Voi nu veniți!'

Recent, la botezul Prințului Louis, fratele ei mai mic, Prințesa Charlotte a mai dat un show, absolut savuros. În timp ce ieșea de la Capela Regală a Palatului Saint James, împreună cu mama ei, care îl purta în brațe pe frățiorul ei, de mână cu tatăl ei, Prințul William, și fratele ei mai mare, Prințul George, mica prințesă i-a observat pe paparazzii care așteptau la ieșirea din capelă, încercând să prindă câteva instantanee. Brusc, i s-a schimbat expresia feței și, uitându-se spre ei, le-a spus doar trei cuvinte: „Voi nu veniți!', spre amuzamentul tuturor celor de față. Nici măcar tatăl ei nu și-a putut stăpâni hohotele de râs.

Charlotte le-a arătat paparazzilor imediat cine-i șefa!

Charlotte le-a arătat paparazzilor imediat cine-i șefa!

E clar că Charlotte este șefa în familie, cu atât mai mult cu cât puștoaica se dovedește a fi foarte protectoare nu doar cu fratele cel mic, ci și cu cel mare, Prințul George, pe care îl dădăcește cu fiecare ocazie. Culmea e că George se conformează ordinelor pe care i le dă mezina familiei și, cu siguranță, nici micul Louis nu va avea încotro. Pe cât e de dulce și de simpatică, mica Prințesă e la fel de fermă și de hotărâtă ca străbunica ei, Regina Elisabeta a II-a, așadar e greu de crezut că cei doi frați ai ei nu-i vor îndeplini toate dorințele.

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro