La doar două luni după ce a născut, Feli revine în muzică: ”Nu mă înveți tu...”

Publicat pe

La sfârșitul lunii noiembrie, Feli aducea pe lume o fetiță superbă, pe nume Nora Luna. Artista i s-a dedicat în totalitate micuței, dar iată că la doar două luni după ce a născut, Feli revine în muzică. Celebra cântăreață pregătește o surpriză pentru fanii ei.

În urmă cu doar două luni, Nora Luna venea pe lume, iar proaspăta mămică era extrem de fericită. Cântăreața a simțit emoții unice și nici că ar putea descrie în cuvinte ceea ce i s-a întâmplat. La doar două luni după ce a născut, Feli revine în muzică și a pregătit un single nou pentru fanii ei. 'Mi-am ascuns iubirea bine / Si-am plecat iar sa ma caut. – Nu ma inveti tu ( cum sa sufar). În curând!', este mesajul postat de Feli pe una dintre rețelele de socializare. Cel mai probabil, în scurt timp Feli va lansa un nou single, iar oamenii așteaptă cu sufletul la gură.

Feli

Feli

Cine este tatăl fetiţei lui Feli Donose

Anul trecut, ea l-a cunoscut pe Cătălin, cel care avea să devină tatăl fetiței ei. În continuare, Feli păstrează discreția asupra celui care îi este partener și nu a dezvăluit decât că nu are nicio legătură cu lumea artistică.

‘Cătălin a apărut când nu m-am așteptat, când nu l-am căutat’, a spus Feli.

În plus, ea a povestit că s-au cunoscut la o nuntă la care ea era invitată să cânte, iar el era unul dintre oaspeți. Cătălin nu mai locuia în România de mai bine de trei ani. Se mutase în Germania și nu mai avea niciun gând să revină în țară. Însă și pentru el lucrurile s-au schimbat radical și, după ce a cunoscut-o pe Feli s-a întors definitiv în orașul său natal, Constanța.

Feli și Cătălin s-au plăcut și s-au împrietenit – ‘A fost un fulger de detoate!’ – având câteva luni o relație la distanță. Își scriau mult, des, iar Feli, care se descrie drept o persoană care se plictisește foarte ușor, era și ea uimită de cât de bine și ușor mergeau lucrurile.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că știu că nu mă judecă’, spune artista.

Citește și: Prima imagine cu iubitul lui Feli. El este tatăl fetiței sale: 'Sunt norocoasă'

Citește și: Prima fotografie cu fetiţa lui Feli Donose. Cântăreaţa e în al nouălea cer

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter