La începutul carierei, Meghan Markle a făcut reclamă la chipsuri! Uite cum arăta actrița!

Publicat pe de Oana Pantazi

Pe 19 mai, actrița din Suits va deveni soția Prințului Harry și membru cu drepturi depline în familia reglaă britanică, dar în tinerețe, înainte de a se lansa în carieră, Meghan Markle a făcut reclamă la chipsuri de tortilla. De atunci, a parcurs un drum lung, însă eforturile sale au fost pe deplin răsplătite.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai.

Mai sunt doar câteva săptămâni până la  ce Meghan Markle se va căsători cu Prințul Harry și viața ei se va schimba pentru totdeauna, dacă nu s-a schimbat deja… Tocmai de aceea, interesul pe care actrița americană l-a stârnit în rândul oamenilor obișnuiți, care, mulți dintre ei, se regăsesc în ea, face ca internetul să abunde de informații, mai mult sau mai puțin adevărate despre viitoarea soție a Prințului Harry.

Harry și Meghan, în ziua logodnei.

Harry și Meghan, în ziua logodnei.

Viața lui Meghan a fost sucită pe toate părțile – i s-a făcut arborele genealogic, i-au fost chestionați prietenii și familia, colegii de serial, fostul soț, până și iubitul ei din copilărie a fost descoperit și intervievat. În scurt timp, Meghan a devenit și un trend-setter: tinerele vor să se îmbrace ca ea, să se coafeze ca ea, să aibă silueta ei și chiar… pistruii ei. Actrița s-a transformat peste noapte în idolul femeilor din lumea întreagă, dar toate acestea au un cost, viața ei fiind tot timpul sub microscop, lucru pe care Meghan și l-a asumat în clipa în care a acceptat să devină soția Prințului Harry.

Iată că, recent, după ce un filmuleț în care actrița se juca de-a prințesa, în copilărie, a devenit viral pe internet, în groapa adâncă a online-ului a mai fost descoperit un film ce tinde să devină viral, unul în care Meghan Markle făcea reclamă la chipsuri, la începuturile carierei sale. Chiar dacă unii au comentat răutăcios, considerând că reclama e stupidă sau că nu o onorează pe Meghan, nu este absolut nimic rușinos în faptul că actrița a câștigat bani de pe urma publicității. Până la urmă, la începuturile carierei lor, cele mai multe celebrități și-au rotunjit veniturile modeste cu reclame.

Reclama este chiar amuzantă și bine făcută. Meghan nu scoate un sunet, iar vocea ei, care se aude pe fundal, este scoasă în evidență de expresivitatea facială extraordinară a actrițeiȘ 13 ingrediente? Sunt mai multe decât oamenii pe care i-am invitat la petrecere, concluzionează actrița. Restul îl deduceți singuri, dar trebuie neapărat să vedeți reclama, nu degeaba Meghan a ajuns unde a ajuns…

 

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter