La intalnire cu "Despre oameni si melci"

Publicat pe

Cu cateva zile inaintea premierei oficiale „Despre oameni si melci”, echipa filmului s-a intalnit cu presa si a raspuns intrebarilor legate de productie. Jurnalistii au avut ocazia sa urmareasca filmul in cadrul unei vizionari speciale, urmata de o intalnire relaxata cu regizorul Tudor Giurgiu si cu actorii Andi Vasluianu, Monica Birladeanu si Ovidiu Crisan.
„Despre oameni si melci” va avea premiera nationala pe 14 septembrie si va ajunge, in prima saptamana de la lansare, in nu mai putin de 22 de orase, pe aproximativ 40 de ecrane. Astfel, in primul weekend filmul va putea fi vazut in: Bucuresti, Bacau, Arad, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Tulcea, Brasov, Pitesti, Satu Mare, Slatina, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Targu Mures, Oradea, Braila, Ploiesti, Craiova, Sibiu, Bistrita si Hunedoara.
Povestea are loc in 1992, in orasul Cimpulung Muscel. Fabrica de masini ARO a dat faliment si urmeaza sa fie privatizata intr-o saptamana. Va fi cumparata de o companie franceza care intentioneaza sa o transforme intr-o crescatorie de melci. Dintre muncitorii pe care fabrica ii are in prezent, doar 300 isi vor pastra locul de munca. Totul se schimba cand unul dintre baieti gaseste o solutie inedita, menita sa-i salveze pe colegi de la somaj si sa scoata uzina din faliment.

Foto: Cristi Duminecioiu

 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter