La mulți ani, Gina Pistol! Cum și-a sărbătorit blondina ziua numelui, în izolare: „Acasă, cu iubitul, stăm liniștiți”

Publicat pe

Dacă ziua de naștere a prins-o în Taiwan, filmând pentru Asia Express, de ziua numelui, Gina Pistol este acasă, în România, în cea mai plăcută companie. 

La mulți ani, Gina Pistol! Cum și-a sărbătorit blondina ziua numelui, în izolare: „Acasă, cu iubitul, stăm liniștiți'La mulți ani, Gina Pistol! Cum și-a sărbătorit blondina ziua numelui, în izolare: „Acasă, cu iubitul, stăm liniștiți'

De ziua ei, lacrimile au luat locul florilor și urărilor, asta pentru că dorul e mare și emoțiile au fost multe. Cu toate că a fost sărbătorită de concurenți și de echipa de filmare a Asia Express, Gina și-ar fi dorit să fie într-un singur loc: în cel în care se află acum. 

De Sfântul Gheorghe, Georgeta Pistol, pe numele ei adevărat, a petrecut alături de iubitul ei, Smiley, acasă. 

Anul acesta, Gina este în izolare și singurul cu care poate sărbători ziua numelui este Smiley, iubitul ei.

„Anul trecut, de ziua numelui, filmam pentru „Chefi la cuțite' și îmi petreceam onomastica. Anul ăsta, acasă, cu iubitul, fac treabă, gospodăresc, mă îngrijesc cât pot de mult și stăm liniștiți', a declarat Gina Pistol pentru Libertatea.

Gina Pistol și-a făcut publică relația cu Smiley. Dacă la început, cei doi erau extrem de discreți și deși se știa despre relația lor, ei nu se afișau împreună, acum, Gina și Smiley se filmează împreună, fac poze și se bucură de fiecare moment al relației lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter