La mulţi ani, România! Iată cum au sărbătorit vedetele Ziua Naţională!

Publicat pe

Românii sărbătoresc astăzi Ziua Naţională, prilej pentru vedete să le urmeze „La mulţi ani' tuturor românilor şi să-şi însoţească mesajele de diverse fotografii sugestive cu steagul sau ia românească. Iată ce au scris şi cum s-au fotografiat Loredana, Andra, Anca Lungu sau Dana Rogoz.

 

Mihaela Rădulescu a ales să celebreze în această zi ia românească pe care o poartă cu mare plăcere oriunde pleacă în lumea largă: „Oriunde plec in lumea larga, iau o ie cu mine. De drag, de mandria de a spune ca e o bluza romaneasca si… ca sunt romanca. Cred ca e un fel simplu, dar sincer, de a spune, ca mai toti romanii plecati de ani de zile, ca-mi port tara cu mine. In suflet, mai ales…'

 

Dana Rogoz a postat pe blog-ul personal o selecţie cu cele mai frumoase imagini cu România. Multe dintre ele îţi taie cu adevarat răsuflarea şi merită să le vedeţi aici.

 

Alina Eremia le-a urat şi ea La mulţi ani tuturor românilor, postând o fotografie în care apare zâmbind în timp ce ţine în mână un steag.

 

„Sunt bucuresteanca cu origini tot din Sud, dar iata-ma ardeleanca si morosanca. Mandra mereu in costum national!', a scris Alina Sorescu, postând două fotografii în care apare îmbrăcată în costum naţional.

 

Anca Lungu a ales să le ureze „La mulţi ani” românilor îmbrăcată într-o rochie de inspiraţie tradiţională, iar alături de ea se află micuţa Natalia, adorabilă în portul românesc.

 

Adrian Sînă sărbătoreşte Ziua naţională pe scenă, iar împreună cu el sunt 3 din cei 4 copii ai lui, Sarah, Ava şi Noah.

 

Îmbrăcată în costum naţional şi cu maramă pe cap, Andreea Marin le-a urat astazi românilor: „S-aveti soare, inima buna, bucurie!'

 

„La mulţi ani România! La mulţi ani tuturor românilor, indiferent unde vă aflaţi! Să fim sănătoși si să avem grijă de țara noastră!', a scris Andra.

 

Şerban Copot a postat astăzi pe blog-ul său o listă cu cele 10 lucruri pe care (NU) le-ar schimba în România: „As vrea sa nu mai existe: BLAMAREA CONSTANTA A TINERILOR. Este un obicei impamantenit in randul celor trecuti de 40 de ani de a da cu pumnul in capul tinerilor: astia nu sunt buni de nimic, astia stiu numai cluburi, bautura, facebook si calculator etc.
As vrea sa nu se schimbe: PRIETENII. Cred cu tarie ca cei mai buni prieteni sunt romanii. Calzi, primitori, ingaduitori, plini de viata, gata la orice ora sa te ajute cu orice. Sunt companionul ideal pentru o cursa lunga. Cunosc cazuri de prietenii de-o viata.' Restul lucrurilor, aici

 

Loredana le-a urat „La mulţi ani” românilor îmbrăcată într-un superb costum naţional, în timp ce Delia s-a înconjurat de produse tradiţionale româneşti.

 

La mulţi ani, România! Iată cum au sărbătorit vedetele Ziua Naţională!La mulţi ani, România! Iată cum au sărbătorit vedetele Ziua Naţională!

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter