LACRIMI LA MAREA NEAGRĂ, ce se întâmplă în episodul din această seară. Succes spectaculos al serialului turcesc în România: 1 milion de oameni în fața TV!

Publicat pe

LACRIMI LA MAREA NEAGRĂ este serialul turcesc care a înregistrat un succes spectaculos și devinde rapid un fenomen național, după ce sute de mii de români din întreagă țară urmăresc cu sufletul la gură fiecare episod difuzat la Kanal D. În episodul din această seară al serialului Lacrimi la Marea Neagră', Nefes este dispusă să renunțe la libertatea să și să recurgă la un gest necugetat, care ar putea-o duce după gratii.

LACRIMI LA MAREA NEAGRĂ, ce se întâmplă în episodul din această seară. Succes spectaculos al serialului turcesc în România: 1 milion de oameni în fața TV!LACRIMI LA MAREA NEAGRĂ, ce se întâmplă în episodul din această seară. Succes spectaculos al serialului turcesc în România: 1 milion de oameni în fața TV!

Serialul Lacrimi la Marea Neagră' i-a cucerit pe români. Telespectatorii Kanal D sunt impresionați de povestea de dragoste între protagoniștii producției turcești, dar și de drama prin care trece Nefes, eroina serialului.

Episodul difuzat aseară a plasat Kanal D pe locul doi în topul televiziunilor din România, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

În intervalul de difuzare a serialului Lacrimi la Marea Neagră', 19:58 – 23:04, aproape un milion de telespectatori din întreagă țară (967.000) vizionau în fiecare minut la Kanal D. Minutul de maximă audiență, atins la 22:04, peste 1.2 milioane (1258.000) de fani ai serialului urmăreau momentul în care Vedat, personajul negativ, era încătușat și dus la secția de poliție.

Aseară, în intervalul orar mai sus menționat, Kanal D a înregistrat 5,4% rating și 13,7% cota de piață, pe targetul Național, 4,9% rating și 12,8% cota de piață, pe targetul All Urban, și 4,0% rating și 13,8% cota de piață, pe targetul Comercial.

Ce se întâmplă în această seară, în Lacrimi la Marea Neagră'?

În episodul din această seară, difuzat începând cu ora 20:00, la Kanal D, Nefes este dispusă să renunțe la libertatea să și să recurgă la un gest necugetat, care ar putea-o duce după gratii. Atentatul la viață lui Vedat este oprit de Tahir; însă, cu toate acestea, pe Vedat îl îngrozește ideea că îi datorează viață lui Tahir. Necunoscand planurile lui Vedat, Nefes acceptă acordul pe care îl propune Mustafa.

Femeia își dorește din răsputeri să părăsească țară împreună cu fiul ei, pentru a începe o nouă viață, departe de calvarul prin care trece. Însă coșmarul este departe de a se sfârși pentru ea.

Pentru amatoarele de gen, dar nu doar pentru ele, avem o lista cu cele mai frumoase seriale turcesti! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter