”Lacul lebedelor”, pe gheata, la Sala Palatului

Publicat pe

Pe data de 14 Aprilie 2010 la Sala Palatului din capitala, cei mai cunoscuti balerini pe gheata din lume, reprezentanti de onoare ai celebrei companii de balet de origine rusa 'The Saint – Petersburg State Ballet on Ice', va vor conduce pas cu pas in lumea de basm a Lacului Lebedelor' pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski.

lacul lebedelorPentru prima data in istoria Salii Palatului, scena locatiei va fi transformata intr-un ring spectaculos realizat din mii de kilograme de gheata, un spatiu amenajat special pentru balerinii patinatori rusi ce vor oferi publicului un spectacol de cinci stele.

In productia Lacul Lebedelor' de la Bucuresti vor evolua, sub coregrafia artistului emerit al Rusiei – Konstantin Rassadin, peste 60 de, printre care se afla prim solisti de notorietate mondiala precum Olga Ivanova, Andrey Stroganov, Ekaterina Galyas, Elena Zimina, sau Kirill Silantyev.

Bilete disponibile in reteaua magazinelor VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Casele de bilete VREAUBILET.ro din cadrul galeriei comerciale Carrefour Baneasa, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter