Lady Gaga este „Femeia Anului 2015”

Publicat pe

Lady Gaga a fost desemnată „femeia anului 2015' de către revista Billboard, care şi-a motivat decizia spunând că artista în vârstă de 29 de ani „domină preferinţele din cultura populară'.

 

lady1

 

Janice Min, copreşedinte al Guggenheim Media’s Entertainment Group, ce deţine revista Billboard, a declarat că Lady Gaga este „o personalitate care are o influenţă decisivă şi care monopolizează conversaţiile'.

 

Chiar dacă nu a lansat niciun album în 2015, artista a ieşit în evidenţa în două momente cheie. La gala de anul acesta a Premiilor Oscar a interpretat tema muzicala din filmul „Sunetul muzicii' pentru care a fost ovationata minute in sir şi tot anul acesta a efectuat un turneu internaţional alături de Tony Bennett.

 

De asemenea, Lady Gaga este o personalitate care se angajează în susţinerea diverselor cauze. Recent, a apărut într-o campanie împotriva agresiunilor sexuale din campusurile americane.

 

Cariera lui Lady Gaga se dezvoltă permanent, artista intrând pe teritorii noi. Astfel, ea îşi construieşte şi o cariera în televiziune, jucând în serialul de mare succes „American Horror Story'.

 

Premiul care anul trecut i-a revenit lui Taylor Swift îi va fi oferit artistei în cadrul unei gale care va avea loc în luna decembrie, la New York.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter