Lady Gaga, luptă crâncenă cu depresia și anxietatea. Mărturia cutremurătoare a mamei ei: „A fost umilită, tachinată, izolată”

Publicat pe .

Lady Gaga a dus o luptă crâncenă cu depresia și anxietatea, când era doar un copil. În spatele zâmbetului artistei de 33 de ani se află, însă, ani de terapii pentru a trece peste probleme. Mama vedetei, Cynthia Germanotta, a povestit totul la o emisiune americană de televiziune și recunoaște că i-a fost greu să-și ajute fiica, însă pentru a întinde o mână altor tineri cu probleme mintale și emoționale au înființat o fundație.

Ca părinte nu eram pregătită să abordez aceste lucruri', a povestit mama artistei, Cynthia Germanotta, la CBS This Morning'. A trecut printr-o mulţime de momente dificile – a fost umilită, tachinată, izolată… A trecut de la a fi o tânără foarte fericită, dornică să realizeze lucruri, la cineva care început să-şi pună la îndoială valoarea', a declarat mama sa, citată de dpa.

Segmentul Stop the Stigma', prima transmisiune în faţa unui public prezent în studio din cadrul emisiunii CBS This Morning', a adus miercuri în platou o pleiadă de invitaţi care s-au confruntat într-un fel sau altul de-a lungul vieţii cu bolile mintale – de la mama lui Lady Gaga la psihoterapeutul vedetă Karamo Brown – pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la aceste afecţiuni, potrivit stirileprotv.ro

În 2012, Lady Gaga şi mama ei au co-fondat Fundaţia Born This Way, dedicată bunăstării mintale şi emoţionale a tinerilor.

Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru mine ca părinte a fost să înţeleg ceea ce este normal şi ceea ce nu este normal… Cel mai important lucru pe care îl pot face (părinţii) este asculte cu adevărat şi să înţeleagă. Ceea ce am învăţat de la fiica noastră este să ascult şi să îi validez sentimentele', a explicat ea.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton