Lady Gaga și Bradley Cooper, cea mai intimă interpretare de la Oscar din toate timpurile! Aplaudați minute în șir, în picioare, de o sală întreagă

Publicat pe de Oana Pantazi

Duminică seară, cea de-a 91 ediție a Premiilor Oscar, a mai bifat o premieră – cea mai emoționantă interpretare care a avut loc vreodată pe această scenă. Lady Gaga și Bradley Cooper au ridicat sala în picioare, cei doi artiști fiind aplaudați minute în șir după ce au cântat împreună melodia-vedetă din filmul A Star is Born.

image

Ieri seară, La Los Angeles, unul dintre cuplurile de pe marele ecran cele mai așteptate au fost Lady Gaga și Bradley Cooper, care au interpretat împreună melodia Shallow, de pe coloana sonoră a filmului A Star is Born, piesă care, de altfel, a primit un Premiu Oscar. Dat fiind că zvonurile despre relația dintre cei doi, care ar fi trecut dincolo de marele ecran au fost tot mai intense în ultima vreme, momentul a fost așteptat de o lume întreagă cu nerăbdare.

Bradley Cooper, Irina Shayk și Lady Gaga, la Premiile Oscar 2019

Bradley Cooper, Irina Shayk și Lady Gaga, la Premiile Oscar 2019

Lady Gaga a venit neînsoțită la Oscar, alimentând speculațiile despre ea și Bradley Cooper

Dacă la asta mai adăugăm și recenta despărțire a artistei de logodnicul ei Christian Carino, cu 17 ani mai în vârstă ca ea, și faptul că, la petrecerea de dinainte de Oscaruri, Lady Gaga s-a distrat cu colegul ei de platou Bradley Cooper, tabloul este complet. Parcă pentru a le închide gura bârfitorilor, Bradley Cooper a venit la Oscaruri „flancat” de mama lui, Gloria, și de către partenera lui de viață, superba Irina Shayk. Și mai amuzant a fost că Irina s-a așezat, în sală, între Bradley și Lady Gaga, însă totul s-a terminat în momentul în care cei doi au urcat pe scenă, mână în mână, pentru a interpreta melodia mult așteptată…

Chimia dintre cei doi artiști a fost palpabilă

A fost una dintre cele mai intime interpretări de la Oscar, apropierea și chimia dintre cei doi fiind aproape palpabile sau, cum au comentat ulterior internauții, producătoare de piele de găină… Cooper a fost cel care a început să cânte primul, urmat de Gaga, la pian. La finalul melodiei, actorul și regizorul filmului  A Star is Born i s-a alăturat artistei la pian pentru notele finale. Acela a fost momentul în care nimeni nu și-ar fi dorit să fie în locul Irinei Shayk, aflată în primul rând în sală. Spectatorii au aplaudat, în picioare, minute în șir, iar ulterior melodia a fost premiată cu un Premiu Oscar.

La final, toată lumea a plecat acasă cu convingerea că între Lady Gaga și Bradley Cooper s-a înfiripat ceva și în afara marelui ecran. Voi ce părere aveți?

 

Foto: ABC, Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter