Lady Gaga șochează din nou! Artista a postat fotografii cu ea complet goală...

Publicat pe de Oana Pantazi

Este cunoscută drept superstarul cel mai talentat al generației sale, însă aproape că este mai cunoscută pentru excentricitatea sa decât pentru muzică… Recent, Lady Gaga a postat fotografii cu ea complet goală, șocându-și din nou fanii, deși nimeni nu mai credea asta posibil.

Lady Gaga nu are niciun fel de inhibiții.

Lady Gaga nu are niciun fel de inhibiții.

Recent, fanii de pe Instagram ai artistei au fost surprinși să-și vadă idolul într-o postură scandaloasă din punctul unora de vedere, dar obișnuită pentru ea, după părerea altora. Lady Gaga a postat fotografii cu ea complet dezbrăcată și, chiar dacă acestea sunt blurate prin părțile esențiale, nu e ca și cum nu ar lăsa totul la vedere, imaginația fanilor reușind să reconstruiască imediat detaliile care lipsesc… Dat fiind că artista are aproape 30 de milioane de urmăritori pe Instagram, nu e de mirare că una dintre fotografii a primit mai bine de 1 milion de like-uri, dar și nenumărate comentarii, evident, nu toate favorabile… Unul dintre fani însă a asigurat-o pe Lady Gaga că a făcut ceea ce trebuie: „Ești frumoasă indiferent ce faci, iar dacă alții se tem de asta, înseamnă doar că le e frică de ei înșiși.'

Lady Gaga a intrat în conflict chiar și cu Biserica Catolică!

Lady Gaga s-a făcut remarcată nu doar prin muzică, ci și prin stilul său vestimentar mai mult decât excentric, excentricitate care a răzbătut și din fiecare notă muzicală a pieselor sale, pentru că artista s-a revoltat permanent împotriva sistemului, abordând în special subiectul homosexualității (hitul Alejandro), dar și pe cel al religiei (hitul Judas), fapt ce a făcut-o să intre în conflict cu Biserica Catolică și nu numai. Dar asta n-a împiedicat-o niciodată pe Lady Gaga să se exprime ca artist. Pe la începutul anilor 2000, hainele de scenă, dar și cele de stradă ale cântăreței erau atât de ciudate, încât aceasta reușea, la fiecare apariție să-și șocheze admiratorii.

Fanii au fost încântați în special de tatuajele artistei.

Fanii au fost încântați în special de tatuajele artistei.

A avut părul roz, verde, albastru, pene și coroane de brad în cap, tocuri imense, pălării greu de descris în cuvinte, iar ținutele alternau de la punk, burlesc la SF, fiindcă uneori Lady Gaga arăta ca o… klingoniană. În ultimii ani însă, artista s-a mai cumințit din punct de vedere vestimentar, în sensul că acum putem să-i vedem fața și mai poartă câte un outfit normal. Poate tocmai de aceea Lady Gaga și-a șocat fanii când a postat fotografii cu ea complet goală. Pe de altă parte, e greu de crezut că s-ar fi cumințit peste noapte. Sincer, n-ar mai fi fost ea!

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă