Laetitia Casta, mamica pentru a treia oara

Publicat pe

La 31 de ani, top modelul si actrita Laetitia Casta a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetita pe nume Athena.

Micuta a fost o surpriza pentru Laetita care nu a vrut sa afle sexul copilului inainte.

Stefano Accorsi, actorul italian care traieste alaturi de frumoasa frantuzoaica de 6 ani, nu a ratat nasterea fiicei sale. Fericitul tatic aflat la Roma pentru filmari a sosit la timp pentru a-si sustine iubita, dupa care s-a intors imediat pe platourile de filmare.

Laetitia Casta

Laetita Casta mai are 2 copii, Satheene, in varsta de 7 ani, nascuta in urma relatiei cu fotograful Stephane Sednaoui si Orlando, de 3 ani, cu partenerul actual, Stefano Accorsi. „Cand am nascut-o pe fiica mea cea mare, nu stiam deloc cum sa procedez. Cu Orlando, am progresat. A treia oara, va fi mult mai bine. Nu cred ca exista parinti care stiu din prima ce sa faca.', spunea cu intelepciune Laetita cu putin timp in urma.

De curand, ea a interpretat-o pe celebra Brigitte Bardot in Serge Gainsbourg – Vie heroique', o pelicula despre viata lui Serge Gainsbourg, compozitor, scriitor, regizor, actor, a carei premiera este programata pentru ianuarie 2010.

Foto: http://www.laetitiacasta.com

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter