Lamar Odom, fostul soț al lui Khloé Kardashian, a fost internat în stare critică

Publicat pe

Marţi dupa-amiaza, baschetbalistul NBA Lamar Odom a fost găsit înconștient de către două femei într-un bordel din Nevada.

 

El se află acolo de câteva zile, perioadă în care a petrecut foarte mult, iar în urmă cu câteva ore acesta luase viagra.

 

După ce a fost internat într-un spital din Las Vegas, medicii au declarat că starea sa rămâne una critică.

 

Cea mai afectată de această situație este Khloé Kardashian, fosta soție a baschetbalistului. Ea era îngrijorată de stilul de viață al lui Lamar de foarte mult timp. Vedeta urmează să îl viziteze cât de curând împreună cu mama sa, Kris, și cu Kim Kardashian.

 

,,Nu o să pot niciodată să nu îl mai iubesc pe Lamar. Am fost obsedată de el într-un mod foarte sănătos. A fost soțul meu și mi-ar plăcea să fie încă și nu cred că este nimic în neregulă cu asta”, mărturisește Khloé. ,,Nu pot face nimic. Lamar trebuie singur să poate schimba lucrurile din viața lui, dar dacă m-aș lua după mine m-aș căsători cu Lamar în doar două secunde.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

 

Lamar Odom, fostul soț al lui Khloé Kardashian, a fost internat în stare criticăLamar Odom, fostul soț al lui Khloé Kardashian, a fost internat în stare critică
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter