Lamar Odom nu-și recunoaște prietenii și anumiți membri ai familiei

Publicat pe

Soțul lui Khloe Kardashian se află într-o stare de sănătate foarte proastă în urma incidentului în care a fost implicat într-un bordel din Las Vegas.

hepta_752119

Se pare că baschetbalistul are probleme grave în ceea ce privește comunicarea și mobilitatea, în ciuda evoluției sănătății sale din ultimele zile.

 

Deși acesta reușește să lege câteva cuvinte din când în când, uneori pare să fie total inconștient în legătură cu ceea ce se întâmplă în jurul său.

 

Mai mult decât atât, partea cea mai proastă este că Odom are probleme serioase în a-și recunoaște prietenii sau membrii familiei atunci când aceștia vin să-l viziteze. Doctorii sunt de părere că ar fi suferit leziuni cerebrale serioase.

 

Lamar Odom a ajuns la spital pe 13 octombrie, fiind găsit inconștient într-un bordel din Las Vegas. Sportivul ar fi consumat droguri, alcool și suplimente cu efecte asemănătoare pastilei Viagra.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter