Laura Cosoi si Smiley - Vacanta de vis in Thailanda

Publicat pe

Laura Cosoi si iubitul ei Smiley s-au intors de curand dintr-o vacanta in Thailanda.

Timp de doua saptamani cei doi s-au rupt de lume, au stat fara telefoane mobile si Internet, si s-au bucurat de locuri rupte din Paradis.

Aveam asteptari mari, dar niciodata nu mi-am inchipuit ca poate sa fie chiar atat de frumos. Poate pentru ca sunt un „Land of smiles” asa cum este scris peste tot in aeroportul din Bangkok sau pentru ca este cea mai colorata tara pe care am vizitat-o sau pentru ca m-au intampinat 33 de grade in timp ce in Romania erau -10 sau pur si simplu pentru ca m-am intalnit prima oara cu exotica Asie', povesteste Laura.

Vedeta si-a inceput calatoria in Bangkok, oras in care a stat 3 zile si a vizitat aproape tot ce se putea vizita, bifand Palatul Regal, cele mai importante temple, o plimbare cu barca pe raul Menam Chao Phraya, Ancient City – un fel de Muzeul Satului care se afla in afara Bangkok-ului si multe altele.

Am fost impresionata de arhitectura monumentelor, de istoria lor, de credinta buddhista, de culorile vii si atentia pentru detaliile fiecarui lucru care ii inconjoara, dar mai ales m-a impresionat respectul purtat de popor pentru rege. Mi-a mai placut tuk-tuk-ul ,mancarea absolut delicioasa, fructele aromate si masajul pe care nu l-am ratat in nicio zi, preferatul meu fiind Thai masajul si foot masajul'.

In momentul in care am ajuns pe insula Koh Samui mi-au dat lacrimile de emotie. M-am indragostit de Koh Samui la prima vedere si de-abia astept sa ma reitorc pe minunata insula. Am facut o gramada de lucruri in zilele petrecute acolo: am facut safari prin jungla, am vizitat cascada, am luat pranzul in varful muntelui ,am fost la spectacole cu animalele, am hranit elefantii si ne-am plimbat cu ei, am vazut Big Buddha, ne-am plimbat pe plaja si am facut o cura de peste', a mai povestit ea.

Un alt loc senzational in care Laura si Smiley au ajuns in aceasta vacanta a fost insula Phi Phi, insula pe care vedeta ProTV o descrie ca fiind un loc boem, o parte de Rai. „Aici nu au nici un alt mijloc de transport in afara de biciclete, oamenii isi construiesc bungalouri pe plaja si au foarte multe saloane de tattoo. Este in mod cert unul dintre cele mai frumoase locuri pentru plimbari nocturne', a mai povestit.

Aflati aici, cei doi nu au ratat sansa de a merge pe urmele lui Leonardo di Caprio, mai exact pe plaja Maya Bay, celebrul loc unde s-a filmat pelicula The Beach', pelicula in care actorul a avut rolul principal. In aceasta vacanta Laura a incercat pentru prima oara snorkeling-ul. Mi-am descoperit o nou pasiune. Nimic nu mi se pare mai relaxant si mai linistitor ca intotatul printre pestii multicolori'.

Cel din urma loc in care a a juns in aceste doua saptamani a fost Phuket. Am fost la spectacolul cel mai celebru din Thailanda FantaSea (un show despre traditiile thailandeze), LadyBoy Show (Simon Cabaret), am facut excursii in pestera si am facut pentru prima oara in viata rafting.'
 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă