Laura Cosoi va fi mama...

Publicat pe

Laura CosoiLaura Cosoi va aparea in primul serial romanesc de epoca, urmand sa joace rolul Tantzi, o mama care si-ar da viata pentru fiica sa, Fanny, interpretata de Jennifer Dumitrascu, cunoscuta din comedia romantica „Ingerasii'.

„Voi interpreta pentru prima data in viata mea rolul unei mame, Tantzi e un personaj cu multe greutati: este o mama singura, iar societatea de la vremea respectiva nu putea sa accepte acest lucru ', declara Laura Cosoi.

Laura a inceput deja sa se pregateasca pentru rol, citind carti care o ajuta sa se familiarizeze cu atmosfera de la 1900.

„Daca mi-am dorit ceva de cand am intrat in industria filmului, atunci in mod clar am visat ca intr-o zi sa joc intr-un film de epoca. Si visul mi s-a indeplinit, o sa imbrac haine de epoca, o sa vorbesc ca atunci, o sa port coafuri de epoca, o sa fie minunat.', marturiseste Laura.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter